IoT cloud kan hjælpe dig med at forbedre din virksomhed

Posted by

Større virksomheder er oftest forbundne af mange poster som er spredt ud over land og verden. Det leder til et større administrationsarbejde med kommunikation, aftaler og forhandlinger som er med til at få det hele til at løbe rundt.

Denne kommunikation kræver naturligvis at alle er på samme niveau, at man ved hvad man taler om, man har læst de samme filer, og haft adgang til de samme data, og jo større en virksomhed er desto større er chancen for at have for mange kokke til at fordærve maden.

Led alle til samme kilde

Her er det så at en IoT cloud kommer ind. Med en IoT cloud fra https://beacontower.io/da/ bliver det ligesom den klassiske sky. Her vil man kunne gemme filer og dokumenter men med den forskel at du kan opbygge denne sky så den passer nøjagtigt efter virksomhedens behov.

Ved at indstille skyen således at den passer efter behovet, så får virksomheden og dens samarbejdspartnere en mere glidende kommunikation hvor tingene følges mere ad og slutresultatet vil komme uden for mange komplikationer.

Konceptet er nemt og enkelt. Man opretter sig og sætter det hele op med mapper og undermapper, også giver man de rette personer og instanser adgang dertil. Det er både en praktisk måde at dele filer på, men endnu vigtigere end det, så er det også en sikker måde at gøre det på.

Med blot to IoT-enheder vil man kunne forbinde sig til denne fælles sky og benytte andre programmer i samarbejde dermed. Det gør at skønt man sidder med en større afstand fra hinanden så vil man føle at man rent digitalt sidder skulder mod skulder fordi alting pludselig står samlet foran hinanden, og det er det der giver skub i virksomheden på sigt.