Tanker om hvorvidt mobilcovers vil gå af mode

Posted by

Tanker om hvorvidt mobilcovers vil gå af mode

I 2017 designede Louis Vuitton som nogle af de første, et eksklusivt mobilcover, og siden da har trenden med unikke, flotte og personlige mobilcovers kun bevæget sig en vej. Spørgsmålet er om denne trend vil fortsætte eller aftage.

Ville du pakke din Prada ind?

Lige nu spørger flere Iphone brugere hinanden på forums som Reddit og Macrumors om følgende: “ Ville du købe en ny prada taske, for derefter at pakke den ind i lyserødt plastik for at beskytte den?”,  eller: “Ville du svøbe din nye BMW ind i gennemsigtigt plastik for at undgå ridser i lakken” Svaret hertil er selvfølgelig et rungende nej. Hele debatten går generelt ud på at afklare hvorvidt det er en federe oplevelse at bruge sin Iphone uden at den er pakket ind, eller om risikoen er for stor. Men nu er der der jo forskel på en Prada som man bærer under armen til og fra sine ærinder, og en telefon som man konstant har med sig overalt.

Hvad siger markedet

Udviklingen af nye mobiltelefoner har aldrig gået hurtigere, samtidig er der stor efterspørgsel mellem stadig yngre generationer om at få den nyeste mobiltelefon. Dermed ses der også et stigende behov for covers og beskyttelse til de nye telefoner. Hos www.prispresseren.dk er salget af covers steget støt de sidste mange år, og man forventer at dette fortsætter. Salget af mobiltelefoner er vurderet til at stige med ca. 6% årligt frem mod 2024, hvilket helt klart også vil øge efterspørgslen på covers. Derfor må konklusionen på hvorvidt mobilcovers vil gå af mode bestemt være et nej? Men vil moden gå af mobilcovers? Det er et helt andet spørgsmål.

Fra design til funktionalitet

Priserne på mobiltelefoner er dog ikke faldet de seneste par år, tværtimod. Dette skyldes bl.a. den stadig mere og mere avancerede teknologi og forbedrede batteritid der er i de nye telefoner. Et mobilcover til ca. 200 kr. er derfor en billig investering set i lyset af en ny telefon til 5-10.000. Derfor søger flere og flere forbrugere efter covers der giver optimal beskyttelse af deres telefon, frem for covers der matcher tidens trends. Med stor sandsynlighed vil den modebevidste dog fortsat gå efter et trendy design der samtidig yder en vis beskyttelse af telefonen. Følg linket for at se et stort udvalg af trend cover hos Panzerscreen der netop forsøger at finde balancen mellem covers der både beskytter din telefon men samtidig lever op til ønsket om et lækkert design.