3 tips til at finde et godt webbureau

Posted by

Har du fået blod på tanden til at finde et godt webbureau, har vi her et par tips, der kan hjælpe dig på rette vej.

Vælg ud fra kompetencer

For det første kan det være en god idé at vælge ud fra kompetencer. Der findes jo mange forskellige webbureauer, og der kan tit være stor forskel på, hvad de kan udføre at opgaver for dig.

Nogle webbureauer holder sig primært til at lave nye hjemmesider og webdesigns. Andre webbureauer kan også hjælpe dig med bl.a. online annoncering, grafisk arbejde og meget andet.

Derfor kan det være godt at tænke over, hvad du har brug for at få lavet, og så vælge ud fra det. Så har du fx brug for hjælp til mange forskellige typer af opgaver, kan det være en god idé at vælge et webbureau, der kan løse det hele for dig.

Tag et indledende møde og mærk efter i dig selv

Dernæst kan det også være en rigtig god idé at tage et indledende møde med de webbureauer, du er interesseret i at gøre brug af. Det er gerne her, du kan mærke efter i dig selv, om det vil være det rette valg for dig eller ej.

Hvis du slet ikke har kemi med ejeren eller de ansatte i et webbureau, er det et godt tegn på, at du skal finde et andet webbureau at arbejde sammen med. Omvendt – hvis det føles som det helt rette valg ved indledende møde, er det en god indikation af, at du har valgt rigtigt.

Spørg efter referencer i dit netværk

Hvis du ikke har en idé om, hvor du skal starte med at lede efter et webbureau, der kan hjælpe dig og din virksomhed med online opgaver, kan det være en god idé at gøre brug af dit netværk for at finde frem til et par mulige bud.

Du kender sikkert andre virksomheder og virksomhedsejere, som måske kan pege dig i en retning af et webbureau. Alternativt kan du spørge ud på de sociale medier, om der er nogen, der kan guide dig på vej mod valg af webbureau.